Icon

Trehuset i Molde – et hjem i massivt tre rett ved fjorden

Print Friendly and PDF
Molde

Midt i Molde by, der hvor hurtigruta har sin ankomst legges det nå til rette for oppføring av et nytt bygg i massiv tre med bolig og næring som formål.

I Storgata i Molde ønsker vi bygge et trehus som vil tilføre liv og kvaliteter til sentrum med sin sentrale plassering og åpenhet på gateplan. Fra dette bygget skal du kunne betrakte Alexandra parken som din egen hage, uten hagearbeid. Det er lagt til rette for helårsaktiviteter og liv i parken. Vi ønsker å ta vare på Alexandraparken, øke dens attraktivitet og ta hensyn til den ved å sikre god åpenhet mot fjorden og styrke overgangen fra park til sjø.

Trehuset i Molde kommer til å ligge ved inngangen til Storgaten, og er planlagt til å være rundt 4700 m2 BTA og ha hele 10 etasjer over bakken. Det planlegges for ca. 40 boenheter og gode næringsarealer på gateplan. Leilighetene vil ha høy standard og være i ulike størrelser. Det er satt også 440 kvadratmeter til næringslokaler på bakkeplanet. Øverst kommer fire store toppleiligheter med takterrasse og en fantastisk panoramautsikt over fjord og fjell på den ene siden, og byen på den andre siden.

Ønsker du lese mer om dette prosjektet: Trehuset i Molde

Kart

Registrer din interesse for denne boligen