Icon

Tordenskjolds hage – en oase i Gjøvik sentrum

Print Friendly and PDF
Gjøvik

Selveierleiligheter som ligger i Gjøvik sentrum med takterrasser og en moderne layout er under planlegging. Bygget vil bli oppført på den tidligere Dekkman tomten i sentrum, og er omgitt av boligblokker som Mestergården, Gjensidigegården, Strømsgården, Bjørnsonsgate 2 og Hauggården. I nærheten ligger også havneområdet ved Mjøsa med båthavn, havnepub og Skibladnerhuset. Her går dessuten Mjøspromenaden, som er et fint turområde langs Mjøsa.

Byggingen startet  høsten 2015, og Tordenskjolds hage er planlagt ferdigstilt andre kvartal i 2017. 

 

Mer om prosjektet

Alle leiligheter har balkong. Flere leiligheter er planlagt med to balkonger, og da har den ene balkongen også funksjon som vinterhage som betyr at den kan lukkes med foldevegg med glassvinduer som har tilsvarende krav til isolasjonsverdi som de andre vinduene i bygget. Slik bygget et tegnet nå er det  40 flotte leiligheter «Tordenskjolds Hage». Sameiet skal ha et unikt uttrykk med 2 felles takterrasser. Ved å tekke taket med en kombinasjon av gressplen og «sedum tak» vil deler av fellesterrassen oppleves som en hage i byen. Det blir også oppholdsarealer med fast dekke. Fra de solrike takterrassene blir det utsikt over byen og Mjøsa.

Se salgsoppgave og mer informasjon om prosjektet og leilighetene hos Eiendomsmegler1. 

Les mer om bygget på annonse på finn.no.

Oppland Arbeiderblad har en artikkel om Tordenskjolds Hage, hvor 12 av 40 leiligheter ble solgt på bare en uke (desember 2014).

Prosjektet er også blitt omtalt tidligere  i Oppland Arbeiderblad.

 

Kart

Registrer din interesse for denne boligen