Icon

Strømsveien 80 A-B-C – nær Helsfyr

Print Friendly and PDF
Gamle Oslo

1 og 2 roms leiligheter i 1. – 4.etasje. Leilighetene leies ut umøblerte. Leietaker tegner eget strømabonnement. Á konto utgifter til fyring og varmt vann avregnes én gang i året.

 

Næringslokale

Forretningslokale i underetasjen. Leietaker tegner eget strømabonnement.  Á konto fellesutgifter avregnes én gang i året. Á konto utgifter fyring og varmtvann avregnes én gang i året.

 

Generelt om eiendommen

Sameiet er oppført i 1937 med tre oppganger, hvorav to oppganger er i tre etasjer og én oppgang er i fire etasjer. Det er gangavstand til ulike servicetilbud som postkontor, butikker, Tøyenparken, Munchmuseet, Botanisk Hage og Jordal Amfi. Ligger dessuten nært Fyrstikktorget og Helsfyr T-banestasjon som er et knutepunkt for kollektivtransporten i Oslo.

Strømsveien er en lang fartsåre i Oslo og strekker seg gjennom store deler av Oslo Øst. Veien starter som en fortsettelsen av St.Halvards gate på Galgeberg nær Klosterenga (bak Oslo fengsel). Fra gammelt av er Strømsveien en vei mellom gården Strøm i Rælingen og Oslo by, og var en viktig innfartsvei til byen nordfra, blant annet for plankekjørere som skulle til sagtomtene på Grønland.

 

Fasiliteter
   • Fellesvaskeri mot avgift.
   • Kjellerbod.
   • Brannbalkong i 2. – 4. etasje (rømningsvei:møbler ol. kan ikke stå på balkongen).
   • Sentralfyring og felles varmt vann.
   • Innleid trappevask.
   • Innleid vaktmestertjeneste.
   • Inkludert er pakke fra GET med Digital-TV (Start 30); og internett 10Mbit. Det er også muligheter for den enkelte leietaker å selv abonnere på kanalpakker/enkeltkanaler utover grunnpakken og/eller internett og telefoni hos GET til rabatterte priser.
 

Kart

Registrer din interesse for denne boligen