Icon

Strandgaten 221 – på Nordnes i Bergen

Print Friendly and PDF
Bergen

35 leiligheter i varierende størrelse (alt fra 1-roms til 6-roms) i 2-7 etasje. Leies ut umøblert. Leietaker tegner eget strømabonnement. 

Strandgaten 221, en eiendom som består av 29 leiligheter pluss en Rema 1000-butikk på gateplan. Næringslokaler i kjeller, 1, 2 og 3 etasje. Parkeringsplasser tilgjengelig for næringsleietakere.

Generelt om eiendommen

Eiendommen ble bygget på 1950 tallet. Det har vært i Troye familiens eie siden den gang og har av den årsak fått kallenavnet Troye-huset. Det ble i 2016 solgt til Midgard-gruppen, som igjen solgte den videre til Ragde eiendom samme året. Vi kjøpte eiendommen og tok over i desember 2019.

Eiendommen har syv etasjer pluss loft og kjeller. Bygget har inngang fra både C. Sundgsgate og Strandgate. Beliggenheten er sentralt i Bergen sentrum; på Nordnes nær Tollboden.

Strandgaten i Bergen går fra Småstrandgaten til Nordnesgaten. Den offisielle avgjørelsen om å kalle gaten for Strandgaten er fra 1857, men både gateløpet og navnet er mye eldre. I middelalderen lå det flere geistlige institusjoner og bygårder tilhørende aristokratiet i denne gaten i Bergen.

For lese mer om historien til denne gaten i Bergen; som huser både bybranner og eksplosjoner under 2 verdenskrig kan dere oppsøke denne siden : Strandgaten

 

Fasiliteter
    • Innleid trappevask.
    • Vaktmestertjeneste.

Kart

Registrer din interesse for denne boligen