Icon

Stockholmgata 23 – Dæhlenenga

Print Friendly and PDF
Grünerløkka

2 og 3 roms leiligheter i 1.-4.etasje.Leilighetene leies ut umøblerte. Leietaker tegner eget strømabonnement. 

 

Næringslokale

Idag er det utleid et kontorlokale 1.etasje. Leietaker tegner eget strømabonnement.  Á konto fellesutgifter avregnes én gang i året.

 

Generelt om eiendommen

Eiendommen er oppført i 1900 og har fire etasjer samt kjeller og loft. Det er kort vei til servicetilbud som matvareforretning, postkontor og offentlig transport og det er gangavstand til Grünerløkka med mange flotte park- og friområder i nærområdet som Sofienbergparken, Birkelunden, Olaf Ryes Plass, Kuba og Akerselva. Like i nærheten finner vi også Mathallen med sitt rike tilbud av ferske råvarer. Det er dessuten i gangavstand til flotte Ringnes Park med en av Oslos beste kinoer, kaféer, matbutikk og frisør.

Gaten starter inne på fabrikkområdet til Freia, og Stockholmgata 12/Marstrandsgate 8 var tidligere produksjonslokaler for Nidar-Bergene sjokoladefabrikk. Nå er dette tilhold for Black Box Teater og annen kulturvirksomhet.  Bebyggelsen i denne gaten er blanda, og det bygges nå om til boliger på flere adresser i nærmiljøet. Men opprinnelig var det  nedre del er det en del næringslokaler av ulik alder, og i nabobygget ligger Reaktorskolen.

 

Fasiliteter
   • Loftsbod
   • Innleid trappevask
   • Innleid vaktmestertjeneste
   • Felles kabel-TVanlegg med signaler fra RiksTV via dekoder som den enkelte beboer går til anskaffelse av
   • GET grunnpakke

 

Kart

Registrer din interesse for denne boligen