Icon

St. Marie gate 72 – midt i gågata

Print Friendly and PDF
Sarpsborg

2 og 3 roms leiligheter i 2.- 4.etasje.Leilighetene leies ut umøblerte. Leietaker tegner eget strømabonnement. Á konto utgifter for fyring og varmt vann avregnes én gang i året. 

 

Næringslokalene

Forretningslokaler i 1.etasje. Leietaker tegner eget strømabonnement. Á konto felleskostnader avregnes én gang i året. Á konto utgifter for fyring og varmtvann avregnes én gang i året.

 

Generelt om eiendommen

Eiendommen er oppført i 1946 og har fire etasjer pluss loft og kjeller. Gågata St. Marie, som ligger i sentrum av Sarpsborg, inneholder byens nisjebutikker, utesteder og restauranter. Nabobygget St. Marie gate 70, eies også av Kaare Berg AS.

Beliggenheten er sentralt i Sarpsborg sentrum, med Sarpsborg kirke, Sarpsborg rådhus,cafeer og restauranter, torget, busstasjon og shoppingsenter. Kulåsparken, som en vakker park ligger i umiddelbare nærhet.

Byens største kulturfestival er Olavsdagene, som avholdes hvert år i august. Festivalen  inneholder inneholder vikingaktiviteter og et historisk utendørsteater; Sverdet.

 

Sarpsborg er også en av Norges eldste byer, og i 2016 feirer de 1000 års jubileum; i den forbindelse pusses byen opp og det investeres  i at byen skal se vakker og presentabel ut, med renoverte gater og blomster overalt. Mer av sentrum skal også gjøres  om til gågater.

 

Fasiliteter
    • Sentralfyring.
    • Vaktmestertjeneste.
    • Internett tilkobling, der dette ønskes, etableres og bekostes av den enkelte leietaker.
    • Bod
    • Liten parkeringsplass i bakgården

 

 
 

Kart

Registrer din interesse for denne boligen