Icon

St. Marie gate 70 – sentralt i gågata

Print Friendly and PDF
Sarpsborg

 2-roms leiligheter i 2-4.etasje.  Leilighetene leies ut umøblerte. Leietaker tegner eget strømabonnement.

 

Næringslokalene

Restaurantlokale i underetasje og 1. etasje. Leietaker tegner eget strømabonnement.  Á konto felleutgifter avregnes én gang pr. år.

 

Generelt om eiendommen

Eiendommen er oppført i 1977 og har fire etasjer pluss loft og underetasje. I 2009 ble den ombygd og leiligheter ble etablert i bygget, samt at fasaden ble gjort om.

St. Marie gate er del av gågaten i Sarpsborg sentrum, så eiendommen er ligger sentralt med mange cafeer og restauranter. Den er i umiddelbar nærhet til Sarpsborg kirke, Sarpsborg rådhus,torget, busstasjon og shoppingsenter. Kulåsparken, som en vakker park ligger ved siden av sentrum.

Byens største kulturfestival er Olavsdagene, som avholdes hvert år i august. Festivalen  inneholder inneholder vikingaktiviteter og et historisk utendørsteater; Sverdet.

 

Sarpsborg er også en av Norges eldste byer, og i 2016 feirer de 1000 års jubileum; i den forbindelse pusses byen opp og det investeres  i at byen skal se vakker og presentabel ut, med renoverte gater og blomster overalt. Mer av sentrum skal også gjøres  om til gågater.

 

Fasiliteter
    • Vaktmestertjeneste.
    • Internett tilkobling, der dette ønskes, etableres og bekostes av den enkelte leietaker.
    • Bod

Kart

Registrer din interesse for denne boligen