Icon

Schleppegrellsgate 32 – ‘Grünerløkkas hus’

Print Friendly and PDF
Grünerløkka

1 og 2 roms leiligheter i 3.etasje. Leilighetene leies ut umøblerte. De fleste leilighetene har også hems. Leietaker tegner eget strømabonnement.  Á konto fyring avregnes én gang i året.

 
Næringslokalene

Lagerlokale i underetasjen, pub i 1.etasje og teaterlokale i 2.etasje. Diverse kontorlokaler i 4. og 5. etasje. Leietaker tegner eget strømabonnement. Á konto fellesutgifter avregnes én gang i året. Á konto fyring avregnes én gang i året.

 

Generelt om eiendommen

Eiendommen er oppført i 1933 med fem etasjer og kjeller. Den er sentralt plassert på Grünerløkka i en rolig gate like ved Birkelunden. Det er kort vei til et stort utvalg av kaféer, butikker og gallerier, og er i gangavstand til Akerselva,  Botanisk Hage, Carl Berners plass og Grünerløkka med alt den bydelen tilbyr av kulturaktiviteter, parkarealer og spisesteder.

Eiendommen er en del av boligkvartalet Fagerheimen fra 1932.  Schleppegrellsgaten består i stor grad av klassisk leiegårdsbebyggelse fra ti-åra rundt 1900, og mange av gårdene inngår i verneområdet Birkelunden kulturmiljø. Selve Schleppegrellsgt. 32 var opprinnelig Grünerløkka Folkets hus, men da den ble solgt av Folkets Hus-bevegelsen skiftet den navn til Grünerløkkas hus. De gamle skiltene er fremdeles å se på fasaden. Idag holder teatertegnspråkteateret Teater Manu til i 2.etasje i bygget. Den irske puben Shamrock Pub ligger i 1-etasje, og fra noen av leilighetene og kontorene i bygget ser man utover Grünerhallen, som er en ishall som ble åpnet 6. oktober 1995, og en liten fotballbane som ligger vegg i vegg med ishallen.

 

Fasiliteter
    • Fjernvarme
    • Innleid trappevask
    • Innleid vaktmestertjeneste
    • Kabel TV fra GET (grunnpakken)
    • Heis

 

 

Kart

Registrer din interesse for denne boligen