Icon

Sandesundsveien 9 – ved Kulåsparken

Print Friendly and PDF
Sarpsborg

Bygget har 2-og 3-roms boliger i 2. til 3. etasje. Leilighetene leies ut umøblerte. Leietaker tegner eget strømabonnement. Á konto utgifter for fyring og varmtvann avregnes én gang i året. 

 

Næringslokaler

Kontorer og næringslokaler i 1.etasje. Leietaker tegner eget strømabonnement. Á konto fellesutgifter avregnes én gang i året. Á konto utgifter for fyring og varmtvann avregnes én gang i året.

 

Generelt om eiendommen

Eiendommen er oppført i  tre etasjer. Beliggenheten er sentralt i Sarpsborg sentrum,  og i umiddelbar nærhet til Sarpsborg kirke, Festiviteten, Sarpsborg rådhus og hovedbiblioteket. Det er  en kort gåtur til sentrum, cafeer og restauranter, torget, busstasjon og shoppingsenter. Kulåsparken, som en vakker park ligger rett over gaten.

Byens største kulturfestival er Olavsdagene, som avholdes hvert år i august. Festivalen  inneholder inneholder vikingaktiviteter og et historisk utendørsteater; Sverdet.

 

Sarpsborg er også en av Norges eldste byer, og i 2016 feirer de 1000 års jubileum; i den forbindelse pusses byen opp og det investeres  i at byen skal se vakker og presentabel ut, med renoverte gater og blomster overalt. Mer av sentrum skal også gjøres  om til gågater.

 

Fasiliteter
      • Vaktmestertjenester
      • Fjervamrme
      • Nærhet til sentrum og bussholdeplass

 

 

Kart

Registrer din interesse for denne boligen