Icon

Pellygata 78 – Glensgate – Nils Hønsvalds gate – «Strøket» i Sarpsborg

Print Friendly and PDF
Sarpsborg

Det er nå kun næringslokaler på byggene som er tilknyttet disse adressene. Helsestudio i 1. og 2. etasje, kafé og forretningslokaler i 1. etasje, kontorlokaler i 2. og 3.etasje og pub i underetasjen. Leietaker tegner eget strømabonnement. Á konto fellesutgifter avregnes én gang pr. år.

 

Generelt om eiendommen

Eiendommen er bedre kjent som Strøket, hvor det var butikker og en gjennomgang fra Glensgate til Nils Hønsvaldsgate. Eiendommen har bygg som er oppført i perioden 1907 – 1985 i tre etasjer pluss underetasje. Den er beliggende i gågata i Sarpsborg sentrum, men man har forskjellige adresser og inngangspartier.

I Sarpsborg sentrum ligger gågaten St. Marie gate som inneholder byens nisjebutikker, utesteder og restauranter. Disse er også spredt utover i tverrgatene Glengsgata og Jernbanegata og parallellgatene Pellygata og Kirkegata. SKB Eiendom AS eier også nabobygget Pellygata 74-76 (som skal renoveres), samt St. Marie gate 70 og 72.

Byens største kulturfestival er Olavsdagene, som avholdes hvert år i august. Festivalen inneholder inneholder vikingaktiviteter og et historisk utendørsteater; Sverdet.

 

Fasiliteter
      • Sentralfyring og felles varmtvann.
      • Vaktmestertjeneste.
      • Internett tilkobling, der dette ønskes, etableres og bekostes av den enkelte leietaker.

Kart

Registrer din interesse for denne boligen