Icon

Oppegårdgata 4 – ved Ekebergskrenten

Print Friendly and PDF
Nordstrand

Oppegårdgata 4 er et bygg fra 1935, hvor en del av leilighetene er pusset opp i 2010. Det er 2-roms og 3-roms leiligheter. På loftet er det en leilighet med 3 soverom. Tilsammen er det 10 leiligheter i dette bygget.

Boliggården er registrert med tre etasjer, en underetasje hvor det er boder og leiligheter og et loft som er ombygd til leiligheter.

Leilighetene leies ut umøblert. Hvitevarer på kjøkken og bad følger med. Leietaker tegner egen strømavtale, og egen avtale med GET. 

Generelt om eiendommen

Oppegårdgata 4 er en bygård fra 1935, og er oppført i naturstein og tegl/murverk. Den ligger i en stille vei ved Ekebergskrentens vesthelling, og har kort gåavstand til busstoppet Usikten. Nærmeste kolonial ligger rett nedi gata; men Bunnpris og Kiwi Ekebergportalen ligger lenger nede; ved starten av Konowsgate/Ekebergveien.

Leiligheten ligger midt i et veletablert boligområde i Ekebergskrenten. Meget hyggelig og rolig område uten trafikkstøy med gode solforhold og grønne omgivelser. Kort avstand til Oslo sentrum med alt hva Oslo by har å tilby. Bussholdeplass på Utsikten (linje 34/74) ligger i 2 minutters gåavstand. Trikkens linje 18 og 19 stopper rett ved Ekebergportalen i Oslo gate ved trikkestoppet ‘Oslo Hospital’.

Det finnes et rikt fritidstilbud i nærmiljøet, med bl.a. kort vei til den nye Skulpturparken og Ekebergsletta med flotte turområder sommer og vinter.

Eiendommen ligger også nært til populære strøk som Ekeberg, Gamle Oslo og Bjørvika. Det er kort vei til Gamle Oslo, Middelalderparken, Ekeberg, Bjørvika, Sørenga og Fjordbyen er tilgjengelig til fots og sykkel.

Fasiliteter
    • Vaktmestertjenester
    • Trappevask
    • Boder til alle leilighetene
    • Varmekabler i gulv gang
    • Nærhet til skoler og barnehager
    • Grøntområde rett utenfor (nær Utsikten og Ekebergsletta)
    • Privat bakgård med grøntområde

Kart

Registrer din interesse for denne boligen