Icon

Københavngata 18 – hyggelig nabolag på Rodeløkka

Print Friendly and PDF
Grünerløkka

1,2 og 3 roms leiligheter i 2.-5.etasje. Leilighetene leies ut umøblerte. Leietaker tegner eget strømabonnement. Á konto utgifter til fyring og varmtvann avregnes én gang i året.

 

Næringslokaler

Butikklokaler i 1.etasje. Leietaker tegner eget strømabonnement.  Á konto fellesutgifter avregnes én gang i året. Á konto utgifter til fyring og varmtvann avregnes én gang i året.

 

Generelt om eiendommen

Eiendommen ligger i et rolig område med grøntarealer rett utenfor døren. Den er oppført i 1940 og har fem etasjer pluss loft og kjeller.

Bygningen grenser mot Dælenenggata, og er i gangavstand til Akerselva, Tøyenbadet, Botanisk Hage, Carl Berners plass,  Torshov, og Grünerløkka med alt de bydelene tilbyr av kulturaktiviteter, parkarealer og spisesteder. Det er flere servicetilbud i nærmiljøet; som matvareforretning, Rodeløkka postkontor, butikker, treningsstudioer og offentlig transport.  I nedre del av Københavngata (i nærheten av Sofienbergparken) ligger Freiaparken, som om sommeren en oase av grønne trær og blomster, samt at den inneholder mange skulpturer av kjente norske og europeiske kunstnere. Birkelunden og Grunerløkka skole (skoletilhørighet) ligger ikke langt fra eiendommen.

 

Fasiliteter
   • Sentralfyring og felles varmtvann
   • Innleid trappevask
   • Innleid vaktmestertjenester
   • GET grunnpakke

 

Kart

Registrer din interesse for denne boligen